tvmegara.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΕΓΑΡΑ

Εγκαίνια για το κατάστημα Funky Buddha στα Μέγαρα

Funky Buddha Cover
Κοινοποίηση

Η άφιξη στα Μέγαρα του καταστήματος ένδυσης Funky Buddha τον Μάιο αποτέλεσε μία εξαιρετικής ποιότητας δυνατότητα επιλογής για τον κόσμο και ένα ακόμα στοιχείο αναβάθμισης της εμπορικής αγοράς της πόλης. Τα εγκαίνια του καταστήματος, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, ήταν ευκαιρία «γιορτής» και περαιτέρω γνωριμίας του καταστήματος και των ιδιοκτητών του με τον κόσμο και το αγοραστικό κοινό.

Οι ιδιοκτήτες, Δέσποινα Κοντιζά (store manager) και ο Βασίλης Αργυράκης οργάνωσαν ένα πάρτι με ζεστό και φιλόξενο κλίμα για όσους επισκέφτηκαν το κατάστημα και κυρίως για το νεανικό κοινό τους το οποίο έδωσε δυναμικό «παρών» και φάνηκε ενθουσιασμένο και ικανοποιημένο, αφού με τις ευχές του προς τους ιδιοκτήτες για καλές δουλειές, επιβράβευσε την προσπάθειά τους και με τις αγορές του.

Image 1
Image 2

Μουσική, κεράσματα για όλα τα γούστα και με το προσωπικό του καταστήματος ευγενές και ευδιάθετο να εξυπηρετήσει, όλοι ήταν ικανοποιημένοι κατά την περιήγησή τους στο κατάστημα, πράγμα το οποίο φάνηκε και από το γεγονός ότι όλοι αγκάλιασαν την προσπάθεια επιλέγοντας και αγοράζοντας κάποιο είδος.

Image 3
Image 4

Βέβαια σε αυτό βοήθησε στο μέγιστο βαθμό και η πρόταση των ιδιοκτητών, για τα Μέγαρα, της εταιρείας Funky Buddha που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να είναι ο εαυτός τους και να ξεχωρίσουν από το πλήθος. Με ρούχα άνετα, ποιοτικά και προσιτά, που ταιριάζουν σε κάθε άτομο, εκφράζοντας την προσωπικότητά του.

Το κατάστημα Funky Buddha, στα Μέγαρα, προσφέρει ρούχα δυναμικά, χαρούμενα, εκφραστικά, με προσεγμένες ποιότητες και λεπτομέρειες, μα πάνω από όλα άνετα. Αντικατοπτρίζει τον ενθουσιασμό, την ελευθερία έκφρασης και τη διαφορετικότητα στο στυλ, που αναζητούν όλοι όσοι αισθάνονται αυθεντικοί, δημιουργικοί, τολμηροί και σίγουροι για τον εαυτό τους! Όλοι όσοι χρησιμοποιούν τη μόδα ως τρόπο έκφρασης και δεν την ακολουθούν τυφλά.

Αυτή είναι η φιλοσοφία και οι προτεραιότητες όλων των καταστημάτων του δικτύου της Funky Buddha.

Οι συλλογές είναι τολμηρές, με επιρροές από τη μουσική, την τέχνη, τα ταξίδια, την αγάπη για το περιβάλλον, τα έντονα συναισθήματα και τους σύγχρονους τρόπους έκφρασης. Κάθε σεζόν η εταιρεία δημιουργεί ρούχα γεμάτα πρωτοποριακές ιδέες, εμπλουτίζοντας τις τελευταίες τάσεις.

Image 5
Image 6
Image 7
Image 8

Τέλος, ένα ακόμα δυνατό στοιχείο που αποκομίσαμε από την επίσκεψή μας στο κατάστημα και τη σύντομη συνομιλία που είχαμε με τους ιδιοκτήτες είναι το γεγονός πως είχαν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο των Μεγάρων, «καθώς ότι από την πρώτη στιγμή τους υποδέχθηκαν θερμά και αυτό αποτέλεσε αφορμή για να κατέχουν υψηλή θέση στην καρδιά τους και στην εκτίμησή τους», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αυθαίρετα: Αυστηρό πλαίσιο για την εκτός σχεδίου δόμηση – Οι νέες παράμετροι

13-05-2024 ΘΕΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ,..

Προς υπογραφή το έργο για την νέα προαστιακή γραμμή Άνω Λιόσια-Μέγαρα